Edge Ringe Doğru Gelir ! Elinde Bir Mikrofon ve Bir Sandalye Vardır. Sandalyeyi Açar ve Oturur.
Konuşmaya Başlar:
-Hey Jeff ! Dostum Senin Sorunun Nedir ? Kollarında Çorap Yırtıkları.. Yüzünde Bir Boya.. O Kokulu Koca k*çında bir Peçete.. Seni Anlamak Güç Der ve Orda Jeff'i bekler!
¢нαяιѕмαтι¢ єηιgмα Admin
Mesaj Sayısı : 149 R3P : 0 Kayıt tarihi : 26/08/10 Nerden : İst Olcak :D
O Anda Jeffin Müziği Duyulur Herkes Jeffi Bekler Edge Tam Nekadar Korkaksın Diyeceği Zaman Jeff Gelir Ve Herkes Bağırır Elinde Mikrofon Vardır Entrance Bölümünde Bekler
Benm Sorunummu Ne Benm Sorunum Yok Ama Senn Sorunun O Koca Kafanın O Koca Kçından Büyük Olması Ve Bunu Göstereceğim Der Koşa Koşa Ringe Gelir Edge Korkar Ve Ringin Dışına Çıkar ORdaki Sandalyeyi Alır Ve Yere Vurur Sonrada I am Number One Der O Anda Arkadan Edge'e Saldıran Kişi....... Bak Edge Saldıran
"Big Sexy" Kevin Nash Tna Gm
Jeff Feudlarda öle bişi olmaz! Anca birisiyle anlaşırsın öle olur sen her feudun snonuna "Jeff'e yardım eden..." yada "Edge dalan..." diye bitiremezsin! Öle bi feud yok!
¢нαяιѕмαтι¢ єηιgмα Admin
Mesaj Sayısı : 149 R3P : 0 Kayıt tarihi : 26/08/10 Nerden : İst Olcak :D
geLen kisi HBK'dır Edge Arkasını Döndüğünde HBK'i görür.! HBK ona göz Kırpar Edge'i İçeri Sokar .! Edge'e vuracak gibi yapar fakat Jeff'e Sweet Chin Music'i Yapıstırır .! Ardından Konusur : Bu Herkesten Yardım bekLemen içindi der ve Edge'e döner : Jeff Senindir der ve bir köşeye oturur .!
"Big Sexy" Kevin Nash Tna Gm
Jeff hikayeyi kuryorsun ben Feudda dövsem dövsem sonra her feudda kendi istediğim kişiyi çağırsam sana kim yardım edicek?? Sen kendi kurgunu kur kimin geliceğine karışamazsın!