Wrestling - TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hemen Bir Karakter Seçin Ve Oynamaya Başlayın !

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

SCSA Ringte !

5 posters
YazarMesaj
''SC''-''SteveAustin''
Admin
''SC''-''SteveAustin''

R3P : 0

SCSA Ringte ! Empty
MesajKonu: SCSA Ringte !   SCSA Ringte ! Icon_minitimeÇarş. Ağus. 25, 2010 1:53 am

SCSA Ringe Gelir Ve Konuşur..

Hepinize Baştan Bela Oldum Ha ?
Ahah Unutmuşum
Beni Çekemeyenlere Tek Hareketim...
SCSA Ringte ! R_gx3pesaynugnjdcmz8fg
http://wrestling-tr-rpg.yetkinforum.com
HBK
Cabalayan üye
Cabalayan üye
HBK

R3P : 1

SCSA Ringte ! Empty
MesajKonu: Geri: SCSA Ringte !   SCSA Ringte ! Icon_minitimeÇarş. Ağus. 25, 2010 1:55 am

Ve ekranda birden John Cena belirir...Konuşmaya başlar:

Hey Stone benim seni çekemediğim filan yok dostum...Sen bunu böyle görüyorsun.Daha doğrusu nasıl görmek istiyorsan öyle görüyorsun dostum.Beni oraya getirtme stone Very Happy
''SC''-''SteveAustin''
Admin
''SC''-''SteveAustin''

SCSA Ringte ! Empty
MesajKonu: Geri: SCSA Ringte !   SCSA Ringte ! Icon_minitimeÇarş. Ağus. 25, 2010 2:01 am

Gelsen Nolcak ?
Herkeze Olduğu Gibi Sanada
Stunner Çekerim Very Happy
Gelsene ?
Hadi Gel Seni Bekliorum ?
HBK
Cabalayan üye
Cabalayan üye
HBK

SCSA Ringte ! Empty
MesajKonu: Geri: SCSA Ringte !   SCSA Ringte ! Icon_minitimeÇarş. Ağus. 25, 2010 2:04 am

Ve Birden John Cena ekrandan kaybolur.Ringte My Time is Now Duyulur fakat Cena yoktur..Cena SCSA'nın arkasındadır SCSA'yı çevirir attitude adustmen'i yapıştırır.Ardından'da STF'i bağlar ve gider !
John Morrison
Acemi Üye
Acemi Üye
John Morrison

SCSA Ringte ! Empty
MesajKonu: Geri: SCSA Ringte !   SCSA Ringte ! Icon_minitimeÇarş. Ağus. 25, 2010 2:08 am

Cena Giderken John Morrison Koşar Ve Cenaya Sandalyeyle Saldırır Sonra Ringin İçine Atar. Gerisini Stone Cold'a Bırakır Very Happy [Çek Bi Stunner :d ]
Randy Orton
Acemi Üye
Acemi Üye
Randy Orton

SCSA Ringte ! Empty
MesajKonu: Geri: SCSA Ringte !   SCSA Ringte ! Icon_minitimeÇarş. Ağus. 25, 2010 2:09 am

AMA RANDY ORAYA GLİR MORRSİONA BNAKAR MORRİSON AZCIK KORKAR AMA CENA KALDIRIR BİR RKO CAKAR VE STONE COLDA BIRAKIR
''SC''-''SteveAustin''
Admin
''SC''-''SteveAustin''

SCSA Ringte ! Empty
MesajKonu: Geri: SCSA Ringte !   SCSA Ringte ! Icon_minitimeÇarş. Ağus. 25, 2010 2:11 am

SCSA Kalkar Ve Randye: O Benim Arkadaşımdaı Pislik ! Der Ve Öyle Bir Stunner Çekerki Seyirciler Bağırır ! Ardından Morrisonu Kaldırır Ve Giderler !
HBK
Cabalayan üye
Cabalayan üye
HBK

SCSA Ringte ! Empty
MesajKonu: Geri: SCSA Ringte !   SCSA Ringte ! Icon_minitimeÇarş. Ağus. 25, 2010 2:12 am

John Cena ayaklanır ve Randy Orton'a bakar fakat Randy ve Morrison Dışarı çıkmışlarıdır John Cena bağırır:

C'mon C'mooon Very Happy Ardından ringi terkeder !
Randy Orton
Acemi Üye
Acemi Üye
Randy Orton

SCSA Ringte ! Empty
MesajKonu: Geri: SCSA Ringte !   SCSA Ringte ! Icon_minitimeÇarş. Ağus. 25, 2010 2:26 am

scs tam giderlerken orton onlara yetişir morrisonu wwe alet sandıgına atar ve randy rotn duvarla captırır sonra sahaya kadar gelirler sahanın grişindeki elektrikli duvara atar scsa morrison kosarken bir rko cakar sonra scsa alır ringe sokar yayların orsa kafgayı tutar bir extreme ddt bir poverslam bir backbreaker yaapr ve spiker masasını dagıtır ve scsa masaya koyar randy spiker masasında RKO cakar ve randy bnde kork der ve ringten ayrılır
''SC''-''SteveAustin''
Admin
''SC''-''SteveAustin''

SCSA Ringte ! Empty
MesajKonu: Geri: SCSA Ringte !   SCSA Ringte ! Icon_minitimeÇarş. Ağus. 25, 2010 2:28 am

Ben 3. Mesajda Gidiom Nasıl Yakalion :S
2 Bile Deil !
''The Icon Sting''
Admin
''The Icon Sting''

SCSA Ringte ! Empty
MesajKonu: Geri: SCSA Ringte !   SCSA Ringte ! Icon_minitimeÇarş. Ağus. 25, 2010 5:35 pm

Very Happy Neyse tamam

Ve SLAY MEE .! Calar .!

The Icon STİNG .! Entrance bölümünde SCSA'nin önünde belirir .!

Morrison . Sting'İn üzerine doğru kosar ama Sopayi kafasina yer ve yere yigilir.!

Sonra SCSA ona dogru kosar sting'onun kolunun altından gecer .! Ve YUMRUK COMBO lari.!

Sonra Morrison'i rampadan assa SLAM' ! ile atar Very Happy ve SCSA'nin kafasina Sopasiyla vurur ve ayagindan sürükleyerek ringe kadar getirir Ringin İcerisinde İplere Gönderir gelirken mükemmel bir Big Boot .! Kaldirir ve Belly To Belly Suplex .! .! .! Sonra SOPAYİ .! yerde yatan SCSA'nin bogazına dayar ve bişeyler mırıldanır .! Sonra Sopayi seyircilere atar .!

Ve SCORPİON DEATH LOCK .! .! :! baglar Very Happy

VE ışıklar acilip kapanir Acildignda sting' ringde yokdur .!

( not : Tek mesajda gitmek yok diceksin .! o sadece ilk konuyu acan icin gecerli =) burda bissürü mesaj olmus bende dalip gittim =) )

SCSA Ringte !
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» John Cena ringte.
» Sabu ve SCSA
» Smackdown GMSİ Jeff Ringte
» Edge Ringte !
» Randy Orton Ringte