Ve ekranda birden John Cena belirir...Konuşmaya başlar:
Hey Stone benim seni çekemediğim filan yok dostum...Sen bunu böyle görüyorsun.Daha doğrusu nasıl görmek istiyorsan öyle görüyorsun dostum.Beni oraya getirtme stone
Ve Birden John Cena ekrandan kaybolur.Ringte My Time is Now Duyulur fakat Cena yoktur..Cena SCSA'nın arkasındadır SCSA'yı çevirir attitude adustmen'i yapıştırır.Ardından'da STF'i bağlar ve gider !
scs tam giderlerken orton onlara yetişir morrisonu wwe alet sandıgına atar ve randy rotn duvarla captırır sonra sahaya kadar gelirler sahanın grişindeki elektrikli duvara atar scsa morrison kosarken bir rko cakar sonra scsa alır ringe sokar yayların orsa kafgayı tutar bir extreme ddt bir poverslam bir backbreaker yaapr ve spiker masasını dagıtır ve scsa masaya koyar randy spiker masasında RKO cakar ve randy bnde kork der ve ringten ayrılır
The Icon STİNG .! Entrance bölümünde SCSA'nin önünde belirir .!
Morrison . Sting'İn üzerine doğru kosar ama Sopayi kafasina yer ve yere yigilir.!
Sonra SCSA ona dogru kosar sting'onun kolunun altından gecer .! Ve YUMRUK COMBO lari.!
Sonra Morrison'i rampadan assa SLAM' ! ile atar ve SCSA'nin kafasina Sopasiyla vurur ve ayagindan sürükleyerek ringe kadar getirir Ringin İcerisinde İplere Gönderir gelirken mükemmel bir Big Boot .! Kaldirir ve Belly To Belly Suplex .! .! .! Sonra SOPAYİ .! yerde yatan SCSA'nin bogazına dayar ve bişeyler mırıldanır .! Sonra Sopayi seyircilere atar .!
Ve SCORPİON DEATH LOCK .! .! :! baglar
VE ışıklar acilip kapanir Acildignda sting' ringde yokdur .!
( not : Tek mesajda gitmek yok diceksin .! o sadece ilk konuyu acan icin gecerli =) burda bissürü mesaj olmus bende dalip gittim =) )