Mesaj Sayısı : 12 R3P : 0 Kayıt tarihi : 24/08/10 Yaş : 27 Nerden : kocaeli
Konu: Randy Orton Ringte Perş. Ağus. 26, 2010 5:30 pm
[b]bir anda randy ortonun sarksı calar ve ringe yavaş yavaş girer ve derki önümüzdeki hangi ppv sey HBK İLE wwe championship mac istiryoum o istiyorsa bnde istorum der ve hbk yi bkler
Randy'e Bir Stunner Çeker Ve Eline Sandalye Alıp Biraz Hırpalar ! Ardından Suratını Köşelere Çarptırır. Ve Bir Armlock Bağlar SOnra SuperSuplex ! Ve Bir Closthine Çeker Ve Taunt Yapar...
''The Icon Sting'' Admin
Mesaj Sayısı : 122 R3P : 1 Kayıt tarihi : 24/08/10 Yaş : 29 Nerden : antalya/alanya
Ve bi anda seyirciler arasından SOpayi kafasina yer .! ( SCSA)
Slay me calar sting' seyirciler arasından ringe girer SCSAnin kolunun altindan gecer iplere gider ve Süper bir CROSS LİNE .! sonra onu Ringin kenarina yollar ve ...
STİNGER SPLASH ....
Sonra Yerde yatan SCSA'yi sopayla Pataklamaya baslar seni pis ayyaş . Der ve S.D.L baaglar Sonra burakir ve Randy'e doner
Randy bu zamana kadar kicini kolladim ama artik yeter der ve onada bir S.D.L baglar .! ve Entrance bölümüne dogru ilerler.
Konu: Geri: Randy Orton Ringte Cuma Ağus. 27, 2010 3:12 am
Ve birden Sexy Boy duyuLur Shawn michaeLs Koşarak geLir .! Mikrofonu eLine aLır ve demek benLe maç istiyorsun öyLemi der yerdeki Randy'e o Zaman SeninLe bir No Disqualify (Nası YazıLıosa ) Maçı YapaLım Ne Dersin Viper ??
¢нαяιѕмαтι¢ єηιgмα Admin
Mesaj Sayısı : 149 R3P : 0 Kayıt tarihi : 26/08/10 Nerden : İst Olcak :D
Konu: Geri: Randy Orton Ringte Cuma Ağus. 27, 2010 3:16 am
O Anda HHH in Müziği Duyulur Ta Tnalardan Gelmştr Sonra Shawna Döner Bir Spine Buster Eğer Maç Yapcaksnz Bende Varım Uleyn Der
HBK Cabalayan üye
Konu: Geri: Randy Orton Ringte Cuma Ağus. 27, 2010 3:23 am
HBK bir Jimnastik kaLkışı yapar .!
Arkası dönük olan HHH'ye sesLenir .!
Döndüğünde Sweet Chin Music'i yapıstırır .!
Mikrofonu eLine aLır ve konuşur:
Hey HHH .! Bunca yıLLı dostLuğumuzun içine ettin Maç'mı yapmak istiyorsun .! ?
KabuL ediyorum .! Eski Dostum der.!
Ayağa kaLkan Randy Orton'a SWEET CHİN MUSİC .! Ardından Gider .!