Wrestling - TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hemen Bir Karakter Seçin Ve Oynamaya Başlayın !

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

6 Eylül Smackdown Maç Sonuçları

2 posters
YazarMesaj
¢нαяιѕмαтι¢ єηιgмα
Admin
¢нαяιѕмαтι¢ єηιgмα

R3P : 0

6 Eylül Smackdown Maç Sonuçları Empty
MesajKonu: 6 Eylül Smackdown Maç Sonuçları   6 Eylül Smackdown Maç Sonuçları Icon_minitimePtsi Eyl. 06, 2010 6:49 pm

Lita vs Kelly Kelly = Lita (Üzüleyimmi Sevineyimmi )
Maç Sonu Anlatım:
Lita Direk Yumruklarla Dalmaya Başlamıştı Kelly Kellynin Boynundan Tuttu HeadLock Bağladı Sonra Kelly Kelly Zorla Kurtuldu Bir Roll-Up Ama 2 De Lita Hemen Düzeldi Sonra Kelly Kelly Yumruklarla Dalmaya Başladı Ama Lita Kendine Geldi Onu İplere Gönderdi Sonrada DDT Yaptı Köşelere Çıktı Ve Bir Moonsault Geldi 1-2-3 Kazandı

Goldberg vs Sabu [Extreme Rules]=Sabu
Maç Sonu Anlatım : Herkes Okadar Finisher Yapmıştıki Yorulmuşlardı Sabu Aşağıdan Bir Sandalye Çıkardı Kafasına Vurdu Kafası Kanamaya Başladı Goldbergin Zatende Yorgundu Sabu 1-2-3 Yaptı Kazandı

Jeff Hardy vs Rey Mysterio [No DQ]= Jeff Hardy
Maç Sonu Anlatım : Rey Mysterio Bu Maça Zaten Sakat Çıkmştı Jeff Hardy Maçın Sonlarına Doğru Bir Twist Of Fate Çekti İyice Sakatlandı Sonr Ringin Altından Sandalye Getirdi Kafaya Geçirdi Vurdu Sakatlandı İyiiiiiiiice Sonra Bir Swanton Bomb Geldi 1-2-3 Tuş

"-Z-"-MasTer-"
Acemi Üye
Acemi Üye
6 Eylül Smackdown Maç Sonuçları 21-73

R3P : 0

6 Eylül Smackdown Maç Sonuçları Empty
MesajKonu: Geri: 6 Eylül Smackdown Maç Sonuçları   6 Eylül Smackdown Maç Sonuçları Icon_minitimeÇarş. Eyl. 08, 2010 6:18 pm

Offf Boynumm ;D

6 Eylül Smackdown Maç Sonuçları
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» 6 Eylül Smackdown Maç ANonsu
» 30.08.2010 TNA Maç Sonuçları
» 01.09.2010 TNA Maç Sonuçları
» 28 Ağustos RAW Maç Sonuçları !
» Smackdown Roster