Wrestling - TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hemen Bir Karakter Seçin Ve Oynamaya Başlayın !

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

SCSA'nın Açıklaması.

4 posters
YazarMesaj
''SC''-''SteveAustin''
Admin
''SC''-''SteveAustin''

R3P : 0

SCSA'nın Açıklaması. Empty
MesajKonu: SCSA'nın Açıklaması.   SCSA'nın Açıklaması. Icon_minitimePerş. Eyl. 02, 2010 5:56 pm

SCSA Ringe Gelir Ve Konuşmaya Başlar:

Evet... Jeff Senide Yendim...
Jeff Beni Yenmen İçin Çalışman Lazım !
Git Ve Divalarla Maç Yap ;D
http://wrestling-tr-rpg.yetkinforum.com
¢нαяιѕмαтι¢ єηιgмα
Admin
¢нαяιѕмαтι¢ єηιgмα

MesajKonu: Geri: SCSA'nın Açıklaması.   SCSA'nın Açıklaması. Icon_minitimePerş. Eyl. 02, 2010 8:51 pm

O Anda Jeff Hardynin Müziği Duyulur ama Jeff Gelmez SCSA Merak Eder Alaylayıcı Bir Gülümseme Vardır O Anda Arkasını Döner Ve Kafasına Bi Sandalye Yer Sonra 2-3 Tane Daha Vurur Aşağıdan Bir Sandalye Daha Getirir 1ini SCSAnın Başının Altına Koyar Ve Kafasına Kafasıan Vurur Ve O Anda Jeff Hardye Yardıma Gelenn..... Lütfen Buna Devam Edin Bak Bana Yardım Edn Diorm Very Happy
"Big Sexy" Kevin Nash
Tna Gm
Tna Gm
SCSA'nın Açıklaması. 2nt99w

MesajKonu: Geri: SCSA'nın Açıklaması.   SCSA'nın Açıklaması. Icon_minitimePerş. Eyl. 02, 2010 9:31 pm

Ve o anda koşarak Kevin gelir ve Jeff'e gülümser onun elini sıkar ve eline bir sandalye alır tam SCSA'ya vuracakken Jeff'İn kafasına sandalyeyi geçirir. Daha sonra sandalyenin üzerine SideSlam sonrada sandalye üzerine Jackknife yapar. Sonra SCSA'yı kaldırıp onada bi sandalye verir.

Ne olur ne olmaz ;D

En son "Big Sexy" Kevin Nash tarafından Perş. Eyl. 02, 2010 11:39 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
¢нαяιѕмαтι¢ єηιgмα
Admin
¢нαяιѕмαтι¢ єηιgмα

MesajKonu: Geri: SCSA'nın Açıklaması.   SCSA'nın Açıklaması. Icon_minitimePerş. Eyl. 02, 2010 11:36 pm

La oLm MaLMsn Ya Bana Yardım Eden Diorm ya Sil Mesajını Ya Düzelt Very Happy
"Big Sexy" Kevin Nash
Tna Gm
Tna Gm
SCSA'nın Açıklaması. 2nt99w

MesajKonu: Geri: SCSA'nın Açıklaması.   SCSA'nın Açıklaması. Icon_minitimePerş. Eyl. 02, 2010 11:39 pm

Sana yardıma gibi geldim Very Happy Sonra sana daldım Very Happy
''The Icon Sting''
Admin
''The Icon Sting''

R3P : 1

MesajKonu: Geri: SCSA'nın Açıklaması.   SCSA'nın Açıklaması. Icon_minitimeC.tesi Eyl. 04, 2010 5:25 pm

İnanamiyorum Slay me duyulur .! Sting Elinde Mikrofon Ringe dogru ilerliyodur .! ( bunlari okurken sarkiyi acin Very Happy süper oluo .p)

Hey hey sizi Koca bebegler Biriniz Kel Digeriniz ise .s Sakız cigneyen Koca bebekler .!

Der ve O sırada bir ses duyulur .! Spiker Masasinin Üstünde VAMPİRO gözükür .! Ve Sting'E bakar stingde ona bakar ve ayni anda iceri girerler .!

Ve birlikde Saldirir .! Vampiro Nash'e Sting De SCSA ya dalar .! Sting sopasiyla SCSA'nin karnina vurur sonra Ayaklarina Baseball BAT gecirir sonra Vampiro Nash'e SPİN KİCK atar Nash Sersemken SCORPİON DEATH DROP .! Daha Sonra Vampiro Ringin Dişina cikar SCSA ve Nash yerdedir Vampiro Bir Zincir alir eline ve Havada sallar seyircilere bakar ?! Sonra SCSA'nin Beline oturur ve

DRİVER LOCK .! İNANAMİYORUM ACİ İCİNDE SCSA BAGİRİYOr
Ve O sırada Nash' ayaga kalkar sting 'e tam big boot koyacakken hawada ayagini tutar ve Diger ayakina bi Celme takar nash yere düser 2 ayagini tutar ve SCORPİON death LOCK baglicakken .! Nash Kurtulur tam ayaga kalkar ve o anda JEFF HARDYDEN Whisper İn the Feed sonra Sting Nash'e SCORPİON DEATH LOCK gecirir .! ve 60 Saniye sonra burakirlar seyirciler bagiriyodur .! Nashi ve scsa yi sürükleyerek üst üste koyarlar .! Ringin Dişina bir merdiven acar jeff Ve Nefesler tutulur

SWANTONNN BOMBBB .!

sonra Vampiro vs Sting dişari cikar ve Vampiro Bi elini yukari kaldirir diger eliyle ringi gosterir VE
YUKARDAN RİNGE KAN AKAR ..! .! Ve Sting Vampiro Jeff'i alip götürürler .!
¢нαяιѕмαтι¢ єηιgмα
Admin
¢нαяιѕмαтι¢ єηιgмα

MesajKonu: Geri: SCSA'nın Açıklaması.   SCSA'nın Açıklaması. Icon_minitimeC.tesi Eyl. 04, 2010 7:11 pm

Smile Helal Very Happy

SCSA'nın Açıklaması.
1 sayfadaki 1 sayfası