| Jeff Ringde | |
|
+4''The Icon Sting'' "Big Sexy" Kevin Nash HBK ¢нαяιѕмαтι¢ єηιgмα 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
¢нαяιѕмαтι¢ єηιgмα Admin
Mesaj Sayısı : 149 R3P : 0 Kayıt tarihi : 26/08/10 Nerden : İst Olcak :D
| Konu: Jeff Ringde Paz Ağus. 29, 2010 9:51 pm | |
| Nasılsınız TNA Seyicileri !!!
Diye Bağırır
Sonrada Konuya Gİrer Stingle Dost Oldum Ve Mutluyum Şuan Tek Kişi Hariç Düşmanım Yok Der STONE COLD STEVE AUSTİN Diyince Herkes SCSA yı Yuhalamaya Başlar Jeff Hardy Susturur İzleyicileri Ve Sözüne Devam Eder Bize İhanetini Asla Unutmuyacağım Der Ve Ringin Altından Sandalye Çıkarır Ve
SCSA Bu Sandalye Kafana Yakışacak Der Vee O Sırada
| |
|
| |
HBK Cabalayan üye
| |
| |
"Big Sexy" Kevin Nash Tna Gm
| Konu: Geri: Jeff Ringde Ptsi Ağus. 30, 2010 2:24 am | |
| Kevin Nash'in müziği duyulur ve girişte Big Sexy gözükür. Üstünde takım elbise ve elindede bir mikrafon vardır. - Shawn... Shawn... Shawn... Sen benim çok eski dostumsun ama buraya benim federasyonuma gelip benim adamıma meydan okumak... bu arkadaşlığımıza bir saygısızlık dostum! Bir süre susar ve yavaş yavaş daire çizmee başlar. Daha sonra durur ve gülümseyip - Ama benim görevim buraya heycan getirmek! Bu yüzden seni kırmıyorum ve seninle Steve arasında 1 on 1 maç ayarlıyorum! Ve bu maçın özel hakemi.... BENİM!!! Dedikten sonra Shawn'a göz kırpıp orada bekler. Out: Bu maç sözlü maç olsun heycan artar | |
|
| |
HBK Cabalayan üye
| |
| |
''The Icon Sting'' Admin
Mesaj Sayısı : 122 R3P : 1 Kayıt tarihi : 24/08/10 Yaş : 29 Nerden : antalya/alanya
| Konu: Geri: Jeff Ringde Ptsi Ağus. 30, 2010 3:37 am | |
|
O . M . G
Bi anda Ringe Sting'in Kuklasi iple ringe iniyodur ( kukla oldugnu siz bilmiosunuz ) ve herkez Korkar Seyirciler bagirir ve o sırada
Nash'in mikrofonundan Aaaa .! die bir ses duyulur .!
Sting Nash'in arkasindadir .! ve Nash'in sacini cekip kafasini kolunun altina almiştir ve
SCORPİON DEATH DROP indirirr .! .! inanamiyorum Sonra Elindeki Sopayi Havaya kaldirr ve Taunt'unu yapar .!
Sonra Bir kac adim Ringe dogru yürür ama Arkasına doner ve Kafasını Sag sol hayir der gibi sallar ve Nash'in yanina gider ayaklarini kaldirir ve
SCORPİON DEATH LOCK.! .! .! ve Bütün gücüyle asilirr .! Sting bagiriyodur Nash'ise acidan CIĞLIK atiyodur ve Sting burakir vee Ringe girer .!
Simdi Derdiniz neydi der ve Alnındaki TER'i siler . [i]
| |
|
| |
HBK Cabalayan üye
| Konu: Geri: Jeff Ringde Ptsi Ağus. 30, 2010 3:42 am | |
| HBK SeyirciLerin araasından yeniden ringe geLir ve konuşur :
Hey Sting Dostuma Neden SaLdırdın .! Ve Şimdi Ben Senden Hesap Soracağım der ve Bir Yumruk atar .!
Ardından Bir Spike PiLedriver .!
Face to Face Yapar ve Ardından Sweet Chin Music .!
Sonra Gider .!
| |
|
| |
The Rock !! Acemi Üye
| Konu: Geri: Jeff Ringde Ptsi Ağus. 30, 2010 3:54 am | |
| [quote="The Rock !!"] Duyulur !! Rock Gelir Sen Cok Kasınmıssın GAY BOY Der Ve Ekrana Şu Görüntü Yansar
En son The Rock !! tarafından Ptsi Ağus. 30, 2010 3:56 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
HBK Cabalayan üye
| Konu: Geri: Jeff Ringde Ptsi Ağus. 30, 2010 3:55 am | |
| Görüntü fiLan yok ortadaa .d | |
|
| |
The Rock !! Acemi Üye
| Konu: Geri: Jeff Ringde Ptsi Ağus. 30, 2010 3:55 am | |
| | |
|
| |
''The Icon Sting'' Admin
Mesaj Sayısı : 122 R3P : 1 Kayıt tarihi : 24/08/10 Yaş : 29 Nerden : antalya/alanya
| Konu: Geri: Jeff Ringde Ptsi Ağus. 30, 2010 3:57 am | |
| O sırada sting kalkmiştir cok zor ayakda duruyodur ve HBK'nin şah damarina BASEBALL BAT gecirir ve 2si birden yere düserler | |
|
| |
''SC''-''SteveAustin'' Admin
| Konu: Geri: Jeff Ringde Ptsi Ağus. 30, 2010 4:12 am | |
| Steve Austin Geliyor ! Ve Kevinle El Sıkışırlar ! Birden Stinge Öyle Bir Stunner Çekerki Stingin Feleği Şaşar ! Ardından Kafasında Cam Şişe Kırar Ve İçindeki Birayı HBK'nin Suratına Fışkırtıp Bir Stunner ! Ve Kevine Stunner Yapcak Gibi Olur Ve Güler ! Onlar Fazla Kaşındı O Yüzden Der Ve Sahada Kevinden Başka Herkezin Suratında Cam Şişe Kırar ! Ve Stingin Suratına Şak Şak Şak ! Durmadan 5 6 Bira Patlatır ! Sting Makyajsız Kalmışdır ! | |
|
| |
''The Icon Sting'' Admin
| |
| |
VαмqiRσ ¢αsαησvα Admin
| |
| |
VαмqiRσ ¢αsαησvα Admin
| Konu: Geri: Jeff Ringde Ptsi Ağus. 30, 2010 4:23 am | |
| Olm Öle DeiL .d Konuyu Açan Kişi İlk MsjınDa Adamı Dövüp Gidemez AnLamınDa .d | |
|
| |
"Goldberg" Acemi Üye
| Konu: Geri: Jeff Ringde Ptsi Ağus. 30, 2010 4:28 am | |
| Ve Bir Anda GoLdberg Entarencede Nashın Arkasında Gözükür Nash Döndüğü Onu İter Ve ELektrik DirekLerine Savurur. Ardından Goldberg Ringe Girer Ve Sting SCSA'Yı KaLdırır SCSA KaLktığı Anda Goldberg Spear Yapar Ve Ringde Sting'e Bakar. | |
|
| |
VαмqiRσ ¢αsαησvα Admin
| Konu: Geri: Jeff Ringde Ptsi Ağus. 30, 2010 4:31 am | |
| | |
|
| |
HBK Cabalayan üye
| Konu: Geri: Jeff Ringde Ptsi Ağus. 30, 2010 4:46 am | |
| HBK aradan 15 dk geçtikten sonra Jimnastik kaLkışı iLe kaLkar .!
GoLdberg'e Bir Sweet Chin Music .!
Ardından Yerdeki Stone coLd'a Figure 4 LegLock BağLar .!
Köşeye Çıkar bir ELbow Drop'La Stone CoLd'un Üstüne atLar .!
Ardından Ağzı Yüzü Kan oLmakLa beraber Ringden AyrıLır .!
| |
|
| |
¢нαяιѕмαтι¢ єηιgмα Admin
Mesaj Sayısı : 149 R3P : 0 Kayıt tarihi : 26/08/10 Nerden : İst Olcak :D
| Konu: Geri: Jeff Ringde Ptsi Ağus. 30, 2010 6:29 am | |
| Jeff Eline Mikrofonu Alır Öff Yeter Der Hepimizn Ortak Noktası SCSA Yı Sevmememiz Değilmi Neden Kavga Ediyosunz Der Ve Sinirle Mikrofonu Yere Atar Herkes Onlara Saldıracağını Düşünürken SCSAYı Ringe Atar Ve Kaldırıp Twist Of Fate Sonra Sinirlenir Ve Oda Ne Swanton Bomb !! Jeffin Müziği Çalar Ve Arkadaşlarıyla Beraber Yavaş Yavaş Giderler | |
|
| |
| Jeff Ringde | |
|