Wrestling - TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hemen Bir Karakter Seçin Ve Oynamaya Başlayın !

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Sexy Boy .!

2 posters
YazarMesaj
HBK
Cabalayan üye
Cabalayan üye
HBK

R3P : 1

Sexy Boy .! Empty
MesajKonu: Sexy Boy .!   Sexy Boy .! Icon_minitimeÇarş. Ağus. 25, 2010 9:09 pm

Arena'da Sex Boy duyluLur Shawn MichaeLs Ringe geLirr...Konuşmaya basLar:

Sexy Boyyy Returnss der ve Taunt yaparr .! bekLer .!
''The Icon Sting''
Admin
''The Icon Sting''

Sexy Boy .! Empty
MesajKonu: Geri: Sexy Boy .!   Sexy Boy .! Icon_minitimeÇarş. Ağus. 25, 2010 10:37 pm

işiklar kapanir acilir ve Arkasında sting vardır .! HBK korkuyla arkasini doner ve .! o anda

STİNG' sopasının ucunu HBK'nin bogazına dayar .! biraz gözlerinin icine bakar ve Sopayi indirir. ve yavas yavas gidiyodur HBK Sevinir taunt yapar .! ama o sırada sting .! HBK'nin arkasından SACINI alır ve

SCORPİON DEATH DROPp .! inanamiyoruM Very Happy aglamaak istiyorum ve .!

yavas yavas gider
HBK
Cabalayan üye
Cabalayan üye
HBK

Sexy Boy .! Empty
MesajKonu: Geri: Sexy Boy .!   Sexy Boy .! Icon_minitimePerş. Ağus. 26, 2010 1:25 am

Aradan zaman gectikten sonra bir jimnastik kaLkısı iLe hbk kaLkar ve eLine bir mikrofon aLır .!

Hey Sting .! Hiçte erkekçe bir tavır sergiLemedin dostum .! Farkındamısın ? Sadece korkakLarın yapabiLeceği gibi arkadan korkakça saLdırdın .! GeL ve senLe burada yüzLeşeLim .!
''The Icon Sting''
Admin
''The Icon Sting''

Sexy Boy .! Empty
MesajKonu: Geri: Sexy Boy .!   Sexy Boy .! Icon_minitimePerş. Ağus. 26, 2010 2:48 am

Sting Tritonda belirir ve Konusmaya baslar

Hey hey Very Happy Michaels . Sen kendini bişey mi sanıyorsun kim korkak ? ha bunu görücez oraya geliyorum der .! Triton kapanir .!

HBK etrafina bakinir ve Yukardan iple Sting geliyodur gelir gelmez HBK Sting'e bir S.C.M koyar ve yerdeki sting'e bakar :S fakat o sting deildir STİNG'İN KUKLASİDİR .!

ve ReeL Sting geliyodur Kosarak ringe gelir .! ve Elindeki sopasiyla HBK'yi pataklamaya baslar .! ve ringin kenarina gonderir .! Ve STİNGER SPLASHHHH.! inanamiyorum

ve Yerde yatan HBK'e Scorpion Death Drop icin ayaklarini Pozisyona sokarr .! elini kaldirr ama

Yapmass HBK'nin suratina bakr .! ve burakir .!

( Bir kez jimnastik kalkiş yapdin oyundaki gbi bidaha yaparsan Düsmanlik baslar)
HBK
Cabalayan üye
Cabalayan üye
HBK

Sexy Boy .! Empty
MesajKonu: Geri: Sexy Boy .!   Sexy Boy .! Icon_minitimePerş. Ağus. 26, 2010 2:56 am

HBK yerdedir uzun süre kaLkamaz Sting'in gözLerine bakar .! Ayağa kaLktığında konuşur:

SeninLe yüzLeşmek istiyorum dedim ve sen bana saLdırdın .! AsLında bunu yapacağını biLiyordum Sting .! SeninLe Düsman oLmak gibi bir niyetimde yok .! SeninLe hiçte iyi bir basLangıç yapmadık dostum .! der ve gider .!

Sexy Boy .!
1 sayfadaki 1 sayfası